lördag 15 juni 2019

Hänt under veckan


Vilken härlig, men intensiv vecka det har varit! Det har varit fullt upp och efter avslutningsdagen, kändes det som att all luft gick ur mig. Att man snart ska gå på semester, känns otroligt skönt.

Såpbubblor

I onsdags var det avslutning. Att önska ens elever en skön sommar och tacka för läsåret, är lite känslosamt men samtidigt väldigt skönt. Att i augusti få fortsätta med samma klass, är otroligt roligt, för mina elever är väldigt trevliga! 

Läsbingo och diplom

Eleverna fick med sig ett diplom, läsbingo och varsin flaska med såpbubblor. Det känns väldigt kul att få ge eleverna någonting efter hårt slit.

Tennbröllop

I torsdags var det tennbröllop för våran del. Att det redan har gått 10 år sedan vi gifte oss känns ju ofattbart!

Fina studenten Alma!!!

I veckan har man köpt studentpresent till brorsdottern, som tog studenten igår. De hade en trevlig och fin mottagning hemma hos sig. God mat, trevliga gäster, fina studenter och härligt väder bjöds det på! Jag tycker inte det var särskilt länge sedan jag själv tog studenten, men det var det ju om man tänker efter. Det är ju hela 27 år sedan!

Härsjön

Vi har ett fantastiskt skönt väder här idag. Imorse åkte jag till härskogen med Balder. Så härligt det är att gå där! Fågelkvitter, fin natur och sommarvärme, kan det bli bättre?!

Balder spanar in en and

En njutande Balder

Så skönt för Balder att kunna svalka av sig lite grand. Att simma är inte hans grej, men att svalka av sig är ju alltid skönt. 

En skön och lugn lördag väntar här hemma, inte alls dumt!!!


37 kommentarer:

 1. Ja det måste vara skönt för balder att få svalka tassarna lite. Kan tänka mig det är blandade känslor när man är lärare och det är skolavslutning

  SvaraRadera
  Svar
  1. <Ja, det var verkligen skönt för Balder att få svalka av sig!! Jag tror det blir jobbigare nästa sommarlovsavslutning då jag troligen lämnar min klass. Snyft, snyft!

   Radera
 2. Så fina presenter som du gav till dina elever. Så härligt att gå i skogen så hunden får bada :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkade som ifall eleverna uppskattade såpbubblorna väldigt mycket! Sedan hoppas jag såklart att de läser jättemycket och fyller i läsbingot.

   Radera
 3. Åh så kul med student, det dröjer 4 år för mig tills jag ska gå nästa gång. Då sonen tar sin, helt galet dock :). Läsbingo skickades med mina elever också, riktig bra present :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att läsbingot triggar eleverna till att läsa massor under sommarlovet!!

   Radera
 4. Verkar som du haft en härlig vecka. Lugna dagar är otroligt härliga hemma

  SvaraRadera
 5. Pärla Karlsson15 juni 2019 kl. 15:21

  Intensivt ja!! Kul att ge eleverna någonting, de har de säkerligen förtjänat.
  Härligt att studentmottagningen var så mycket, super fin var hon med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alma var verkligen en fin student och jag vet att hon har tagit sina studier på alla! Jag vet att det kommer gå fint för henne i framtiden.

   Radera
 6. Vilken härlig vecka du verkar ha haft!
  Hel full av fina dagar!
  Hoppas nästa vecka blir lika fin ❤️

  SvaraRadera
 7. Skolavslutningar är speciella men skönt att du får ha samma klass även nästa år. Så skönt det ser ut med bad ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli verkligen skönt, eftersom jag har en sådan fin klass!!!

   Radera
 8. Åh jag har saknat dem fina bilderna på Balder! Kan vara bra med en skön och lugn lördag, själv ska jag städa i vårt framtida hus hela kvällen 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att läsa att du har saknat bilderna på Balder!! Städning brukar inte vara roligt, men om det är i ett framtida hus så är det en annan sak. Lycka till!!

   Radera
 9. Skönt med ledighet nu! Tråkigt att säga hej då om man gillar sina elever men bra då att du fortsätter med dom i höst

  SvaraRadera
 10. Sjön ser otrolig skön ut, och rogivande. Det är mysigt att sitta på en strand och bara ta fågelkvitter och skvalpade ljudet från vattnet.

  SvaraRadera
 11. Du ser värkligen ut att ha jätte trevligt :) väldigt fina bilder måste jag säga och grattis till den fina studenten <3

  SvaraRadera
 12. Vilken fin student! Grattis till henne :)

  SvaraRadera
 13. Vilket underbart bröllopsfoto 😍. Balder ser verkligen ut att njuta av att svalka sig..

  SvaraRadera
 14. Men wow vilken fin vecka! Och vad glad jag blir över att du tycker om din klass så mycket. Förstår att det kan vara lite vemodigt att inte få se de på hela sommaren men vad fint att ni får fortsätta i höst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen varje liten unge i klassen!! Jag ser något gott hos alla!! Det blir jobbigare nästa sommarlovsavslutning då jag troligen lämnar klassen.

   Radera
 15. Men så fint bröllopsfoto verkligen 😍

  SvaraRadera
 16. Va fint att Balder får ta o bada i vattnet kommer släppa ut min hund oxå nästa gång vi badar i sjön :)

  SvaraRadera
 17. Vad skönt för Balder med ett bad :)

  SvaraRadera
 18. Ja det var 4 år sen då jag tog studenten tiden går fort!! badar själv med ena hunden dom här varma dagarna, medans andra hunden gladeligen tittar på och avskyr bad 😂😂

  SvaraRadera
 19. åhh så söt balder är , han verkar ha haft det väldigt roligt och skönt i vattnet :) ❤️

  SvaraRadera
 20. Så härligt att dina elever har fått sommarlov och nu får även du passa på och vila lite. balder ser ut att njuta i vattnet :)

  SvaraRadera
 21. Så mysigt för eleverna, mina fick också något litet från sina fröknar ❤
  Vilket fint kort på er ❤ brorsdottern var också väldigt fin ❤

  SvaraRadera
 22. Vilken toppenvecka du har haft!😊 Det är härliga tider nu med skolavslutningar och stundande semestrar. Balder såg ut att ha det skönt i vattnet😊

  SvaraRadera
 23. Så fina presenter du gett dina elever. Kommer ihåg att jag aldrig fick något av mina lärare när jag slutade så det är väldigt generöst av dig. Härligt att gå till sjön och bada. Förstår att han njöt även om han inte vill simma.

  SvaraRadera
 24. Låter som du haft en riktigt härlig vecka :) skönt för balder att svalka av sig lite 😊

  SvaraRadera
 25. Så mysigt för eleverna ❤️

  SvaraRadera
 26. Härlig ni haft det och härligt att gå på semestern nu minsann =D, det känns maffigt kan jag tro, bästa yrket ni har dock jobbar ni ju väldigt hårt övrig tid på året

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har verkligen bästa yrket!!! Men det finns en nackdel med ferietjänst och det är om jag vill resa någon annan gång och inte just på loven. Då måste jag ta tjänstledigt och då blir det en ganska så dyr resa.

   Radera
 27. Så fint av dig att skicka med små presenter till eleverna. Det där med läsbingo hade jag verkligen gått igång på när jag gick i skolan. Jag älskade både utmaningar och att läsa böcker.

  SvaraRadera