lördag 16 november 2019

Svullet knä


Ursäkta mina orakade ben!

Mitt vänstra knä är fortfarande svullet. Det är riktigt jobbigt! Att hoppa med kryckor är jag inte bekväm med än. Jag försöker ändå att ställa ner vänstra foten, men jag vågar inte stå med hela min kroppsvikt. Jag tar ner hälen försiktigt och sedan fram till tå, om ni förstår vad jag menar. 

Så här har jag fått jobba!

Jag var hemma i tre dagar, men jag jobbade torsdag och fredag. På skolan är det tre byggnader som jag brukar vistas. Förflyttningarna är besvärliga, men jag får se det som bra rehabträning. Eller hur? I klassrummet har jag suttit mycket med benet högt. När eleverna har behövt hjälp, har de kommit till mig. Jag har nog världens gulligaste klass! Eleverna har varit väldigt hjälpsamma.  Jag hoppas verkligen jag snart blir helt bra i mitt ben, för jag blir väldigt trött av detta. Jag saknar mina hundpromenader och att kunna röra mig obehindrat. 

Älskade Yambo!

På grund av att min onda knä var i fokus i måndags, glömde jag för en stund att det var tre år sedan vi  tog farväl av älskade Yambo. Den hunden kommer jag aldrig glömma! Det var en fantastisk hund, helt enkelt!

I mitten av nästa vecka, kommer jag träffa en sjukgymnast för rehabträning. Hoppas det kommer att gå bra och att det inte kommer att göra allt för ont. Veckan därpå ska jag träffa ortopedläkare. Hoppas inte jag får några tråkiga besked då. 19 kommentarer:

 1. Men vilken snäll och gullig klass, skönt dom förstår att dom ska komma fram till dig, blir ju svårt för dig att röra dig!
  Hoppas ditt knä blir bra snart, ser hur svullet det är :/

  SvaraRadera
 2. oj vad jobbigt att du har skadat ditt knä hoppas verkligen att det blir bättre med dej snart igen :) snäll klass du har

  SvaraRadera
 3. Åh vad jobbigt. Jag hatar att gå på kryckor... Hoppas verkligen det blir bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att dina elever tänker på dig, att dom kommer till dig istället för tvärtom. Men snart så kommer du att bli bra i knät :-)

  SvaraRadera
 5. åhh alltså ja har ju problem med båda mina knä . gjort flera op på dem gjorde op o hoppade på kryckor i 23 veckor hemskt jobbigt så ja jag vet me knäna hur du har det så usch fy o krya på massor

  SvaraRadera
 6. Vad snällt att dom är så gulliga mot dig när du behöver ha benet högt 🤗 kryckor är inte det lättaste att gå med 🙄🙂

  SvaraRadera
 7. Fy låter hemskt, du kan inte gå låna rullstol att få använda på jobbet? Tänker vid klassrummet och korridor tex.

  SvaraRadera
 8. Hoppas verkligen att det blir bättre för dig. Inte alls kul när man har ont. Men hoppas verkligen att det blir bättre när du träffar sjukgymnasten :)

  SvaraRadera
 9. Aj, aj, aj, stackare vad jobbigt! Hoppas det löser sig snabbt. Krya på dig! Inte kul att hoppa på kryckor

  SvaraRadera
 10. Jobbigt att du har problem med knät fortfarande. Kryckor är riktigt jobbigt, hoppas att ditt snart blir bättre och att du slipper tråkiga besked ❤

  SvaraRadera
 11. Men fy så jobbigt, hoppas rehaben gör det bättre snabbt!
  Åh så fin hund!

  SvaraRadera
 12. Ja att förflytta runt sig med kryckor är ett litet trix i sig lika som att få dom att stå upp, när man ställer ifrån sig dom. Hoppas du blir bättre snart vännen❤️

  SvaraRadera
 13. Fy vad jobbigt att du har så ont i knät fortfarande och att du har så långa förflyttningar att göra. Din klass verkar verkligen gullig.

  SvaraRadera
 14. Var försiktig med träningen, det ser ju inte så bra ut. Verkar göra riktigt ont. Skönt att du har så hjälpsamma elever❤️

  SvaraRadera
 15. Ajajaj så ont det gör ser det ut som, samt ja det är ju lite trixigt, det är mycket träning för armar också

  SvaraRadera
 16. Skönt att klassen varit så förstående och hjälper till! Men attans att det inte blir bättre. Hoppas på snabb rehabilitering.

  SvaraRadera
 17. Ajaj, det är jobbigt när kroppen inte fungerar som man vill! Hoppas det blir bättre snabbt ❤️

  SvaraRadera
 18. Ajaj, det är jobbigt när kroppen inte fungerar som man vill! Hoppas du blir bättre snabbt!

  SvaraRadera