lördag 27 juni 2020

Härliga sommar!!!!!

Då var det dags, en härlig sommar framför sig. Jag har redan varit ledig i drygt en vecka, men det är ännu svårt att förstå. Så är det varje år. Det brukar ta cirka två veckor innan jag faktiskt fattar att jag är ledig. Jag brukar först vakna ungefär samma tid, som jag gör när jag jobbar. 

Så fin present!!
Så fina presenter!

Att säga hej då till den klass man har haft i tre år, kändes faktiskt lite tufft!  Klassen har varit fantastisk fin. Det har inte varit enda arbetsdag, som har känts som jobbig.  Jag har varit glad varje dag, när jag har tagit emot min min fina klass. I augusti börjar de 4:an och en annan lärare tar vid. Jag får en ny klass, en 1:a. Jag hoppas att det kommer bli minst bli lika bra med den nya klassen.

Fjällräven Kånken Totepack Mini

Jag har skaffat mig Fjällräven Kånken Totepack Mini. Jag är så himla nöjd med denna väska!! Den känns varken för liten eller för stor, när jag är väg under dagen. Jag får plats med det mest nödvändiga. 


Jag lova jag är så himla nöjd!!!

I sommar, kommer jag att mest ta det lugnt, Jag kommer vara noga med att vara noga med att använda handsprit, jag kommer hålla avstånd och jag kommer att läsa en hel del.

Balder rullar sig i gräset!

Så klart  kommer jag vara mycket med min älskade hund Balder! Han är fantastisk! Jag älskar honom så mycket!!

I sommar är inte, så mycket planerat. Jag kommer att läsa mycket på min älskade Storytel Reader och jag kommer såklart lyssna på Sommarpratarna på P1

Min älskade storytel reader!!


Jag önskar er alla en skön sommar och tänk på att hålla avstånd!!
19 kommentarer:

 1. Härligt med ledighet och håller med dig - det tar ca två veckor innan man förstår att man är ledig och kan koppla av "på riktigt". Särskilt efter denna mycket speciella vårtermin. Jag har funderat på att köpa en Fjällräven-ryggsäck också och ha som jobbväska. Tror att jag har spanat in en modell större än den du har. Har tidigare haft en laptopväska i skinn som man hänger över ena axeln, behöver nog ha en riktig ryggsäck för att skona axlar/rygg. Önskar dig en fin sommar! MVH Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fjällrävens ryggsäckar är tidlösa!

   Radera
 2. Åh jag känner igen det där, det brukar ta en vecka eller två att inse att man är ledig! Men försök njuta nu och ta det lugnt som du skriver, mys :D Har tänkt börja lyssna på sommarprat jag också! Känner att det är en del intressanta iår <3

  SvaraRadera
 3. Det är bra med en väska som vaken är för liten eller för stor. Svårt det där med handsprit, allt är ju slut i affärerna, men på min mans jobb gör dom egen, så han tar hem. Läsa böcker är ju underbart.

  SvaraRadera
 4. Klart det blir lite tråkigt att säga hejdå när man hängt ihop i tre år. Fina presenter du fick 😊
  Kånken är så fin och tidlös 😍

  SvaraRadera
 5. men vilken fin ryggsäck fjällrävens väskor är verkligen så fina tycker jag. Håller med dig så behändigt med alla böcker på ett och samma ställe, läsplattan såg ju super ut också.❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väskan går att använda som ryggsäck, men det är främst en axelväska. Läsplattan är perfekt!

   Radera
 6. Så härligt att vara ledig! Känner igen det där med att det tar tid att vänja sig med att man är ledig

  SvaraRadera
 7. Måste kännas konstigt att se elever som man jobbat med i tre år gå vidare, men de kanske är på samma skola så att du kan fortsätta se dem? Håller tummarna för en lika fin klass att följa de kommande tre åren.

  Njut nu riktigt mycket av ledigheten.... den är du värd

  SvaraRadera
 8. Vilken smart väska och fin är den också. Nog är det något speciellt med Kånken ändå. Så fint också att du fick lämna en klass som du tyckt så mycket om, du kommer garanterat känna samma sak för dina nya ettot det är ju så man känner mycket för sina elever :).

  SvaraRadera
 9. Ah då hade du kunnat varit vår tös nya lärare, hon börjar ju 1:an nu till hösten, så spännande =D

  SvaraRadera
 10. Vad fint att ha en sådan positiv känsla för sitt jobb :) Jag har aldrig upplevt det tidigare & önskar SÅ att jag hamnar där jag också en dag nu när jag tagit examen och ska börja min jakt på jobb!

  SvaraRadera
 11. Så underbart med ledighet, men håller med först svårt att fatta att man är helt ledig. Så finväska, vi har en blå och en svart som killarna älskar. Kul att följa barnen 3 år ändå, den första viktigaste tiden

  SvaraRadera
 12. Så skönt med ledighet, men ledsamt att ha sagt hejdå till klassen. Det låter som att du har en lugn sommar framför dig, låter inte helt fel faktiskt.

  SvaraRadera
 13. Så skönt med lite ledigt, hoppas att du får en skön ledighet.. Fjällräven är jättebra har haft sådan själv och de är rymliga och lättburna. Läsning är en jättetrevlig sysselsättning under sommaren tycker jag.

  SvaraRadera
 14. Fjällrävens mini är så söta. Tycker alla yngre barn i förskolan här i Stockholm har dem som dagisväskan. Jag skulle också gärna vilja ha en gul

  SvaraRadera
 15. skönt att vara ledig! jag längtar så till min semester också.
  vilka fina väskor, de översta. vart är de ifrån?

  SvaraRadera
 16. Ja, man har nog aldrig förr använt så mycket handsprit som den senaste månaden!

  Ha en härlig ledighet!

  SvaraRadera