lördag 10 maj 2014

Sol och träning


Sol och träning

Idag blev den första träningen på väldigt länge av. Det var underbart att träna igen och nu hoppas jag att det inte dröjer så länge till nästa gång. Det får bara inte dröja. Nu måste min träning ske mer regelbundet igen.  
Idag har vi haft ett riktigt skönt väder. Man har njutit av det, verkligen. Tyvärr väntar sämre väder i nästa vecka. 

Snart börjar Eurovisionsschlagern. TVn är på, men jag kommer inte att titta hela tiden. Om det blir väldigt spännande vid poängutdelningen, så kanske jag tittar. Men jag har svårt att tro att det blir så spännande för Sveriges del. Men jag kan givetvis ha fel. 

10 kommentarer:

 1. Känns bra med träning. Jag kommer iväg en till två gånger i veckan. Denna veckan blev det bara en. Man får nöja sig med det lilla :-)

  SvaraRadera
 2. Det är skönt att återvända till tränandet! :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det. Synd bara att vissa ska vara så dyra :/

  SvaraRadera
 4. Att träna är så skönt... hoppas du kommer iväg flera gånger till veckan.

  SvaraRadera
 5. Härligt med sol men här fick vi bara en glimt på em...
  Skönt när träningen är igång, här blir det ett pass på gymet snart, kram Suss

  SvaraRadera
 6. Härligt med sol & träning ...
  Nä,här sågs inte Melodifestivalen heller!

  SvaraRadera
 7. Japp de e helt underbart, får se om de blir nån liten runda idag

  SvaraRadera
 8. Fin blogg! Har du lust att göra ett bloglovinbyte? :)

  SvaraRadera
 9. Längtar tills jag kan träna igen jag med.

  SvaraRadera