lördag 1 februari 2020

Vilket telefonsamtal!

I går eftermiddag, efter att eleverna hade gått hem, var det dags för mig att ta antibiotika. Jag lossade tabletterna från förpackningen. Då ringde telefonen. Det var min läkaren. Jag hann inte stoppa i mig tabletterna, men jag tänkte göra det efter samtalet. Läkaren undrade hur jag mådde och jag var spänd på vad han skulle berätta. Misstänkte att han hade svar på röntgenplåtarna, som togs i tisdags. Jag kunde andas ut - Jag fick beskedet att varbölden var HELT borta! Läkaren trodde knappt själv att det var sant, utan hade fått kontakta röntgenläkaren för säkerhets skull. Ett av mina bästa telefonsamtal! Det kommer dock ta lång tid innan lungan har läkt helt. Jag känner obehag i lungan dagligen, men nu vet jag varför. Viktigast är att varbölden är helt väck! Nu måste jag boka tid för vaccination mot pneumokocker. Jag vill absolut inte råka ut för detta igen och det gör mig inget att vaccinationen kostar några hundra. Jag känner otroligt lycka just nu och man har fått annat perspektiv på livet. Det gjorde mig ledsen igår att jag inte kunde slå min pappa en signal igår. Det hade varit så roligt att meddela honom detta, men jag hoppas att han kan följa mig från den plats han är nu. 

I med nyttigheter!

Nu behöver jag inte stoppa i mig någon antibiotika längre. Det kommer min mage må bra av! Jag försöker stärka mitt immunförsvar med en massa vitaminer och jag vill komma igång med träningen lite försiktigt. Mitt knä är inte bra ännu, så jag är lite begränsad, men jag får göra det jag kan helt enkelt. 

Ta hand om er och kom ihåg att hälsan är viktigast!

24 kommentarer:

 1. Vad skönt att slippa antibiotikan! Är helt övertygade om att din pappa följer dig även att du inte kan se eller höra honom längre. 💞

  SvaraRadera
 2. Men åh vilket härligt telefonsamtal. Förstår hur lycklig du måste känt dig efter det!

  SvaraRadera
 3. Men åh... vilket underbart samtal. Förstår att du blev glad och att du är glad att slippa antibiotikan

  SvaraRadera
 4. Biverkningar av antibiotika kan ju vara fruktansvärda. Skönt att du slapp ta tabletten just då igen. Underbart att den är borta nu.

  SvaraRadera
 5. Men vad skönt att få det telefonsamtalet, jag förstår dig till fullo! :)
  Låter bra och vettigt att boosta sig själv med vitaminer o mineraler. Aldrig fel menar jag.

  SvaraRadera
 6. Det var sköna & roliga besked 😃👏🏻

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att det inte var något allvarligt 🥰 Det är bra att boosta med massa vitaminer 😊

  SvaraRadera
 8. Förstår känslan när man vill ringa sin förälder men inte kan asså det är så jobbigt den första tiden men det blir bättre

  SvaraRadera
 9. Vilket härligt samtal du fick, det förstår jag var en lättnad och det måste även kännas bra att kunna gå vidare lite nu med vetskapen om att du blir bättre. Vaccinationen är det den som är mot lunginflammation? I så fall har jag också tagit den, dock för några år sedan.

  SvaraRadera
 10. Gud va skönt grattis gumman 😍❤️

  SvaraRadera
 11. vad skönt attslippa antibiotikan , ja vitaminer är ju alltid bra, nu fick ja en liten påminelse att jag inte köpt hem mer vitaminer själv brukar ta lite abcde vitamni i brus form som ett litet extra vitamin tillkost ❤

  SvaraRadera
 12. Men så skönt för dig! Vilka härliga nyheter!

  SvaraRadera
 13. Vad skönt att det är helt borta :D

  SvaraRadera
 14. Vad skönt att du inte behöver äta piller längre ❤️ man kommer nog alltid ha en exstemt saknad av sina föreldrar som har gott bort ❤️

  SvaraRadera
 15. Vilket fantastiskt telefonsamtal. Måste ha känts underbart

  SvaraRadera
 16. Skönt att du fick ett bra besked från läkaren ❤

  SvaraRadera
 17. Vad skönt att samtalet var av det positiva! Smart tänkt att förstärka immunförsvaret med vitaminer 👌🙂

  SvaraRadera
 18. Skönt att slippa piller och bra att du blivit bättre

  SvaraRadera
 19. Vilket lättnad. Vad skönt för dej:)

  SvaraRadera
 20. Ohh så härligt viktigt samtal, så underbart att det går åt rätta håll och varbölden är borta =D

  SvaraRadera
 21. Så himla skönt att den är borta!

  SvaraRadera
 22. Vad skönt att varbölden är borta och att du slipper ta antibiotika! Kramis

  SvaraRadera
 23. Men gu va skönt o höra att det var borta :) och vilken lyx mat du lyxar i dej med nyttigheter :)

  SvaraRadera