torsdag 8 mars 2007

Fröken ska plugga i helgen

Vad jag har mycket att läsa innan måndag, då min utbildning till NTA -utbildare startar. Jag ska dels läsa genom lärarhandledningen för temat  Från frö till frö och även flera sidor tjock utvärdering (tack Linköpings universitet! ;) ). Jag ska även svara på några frågor. På måndag morgon får jag redan stiga upp kl. 04.00 för att hinna göra mig iordning och transportera mig till tåget. Väl framme i Södertälje ska jag då orka lyssna på föreläsare och vara aktiv själv fram till 16.00. Hoppas jag sover gott på hotellet, så jag är helt utvilad på tisdagen, då andra utbildningsdagen är.
Min söta sambo, jag kommer nog inte vara så trevlig i helgen. Fast jag ska allt se till att vara effektiv, när jag väl sätter igång och läser. Det brukar jag vara.

9 kommentarer:

 1. Kul med utbildning och att lära sig nya saker, utvecklande!! Ha en bra helg trots allt, lite annat kanske du hinner med, kram!

  SvaraRadera
 2. Jag ser det såhär; på lördag kommer jag säkert inte gå så jättemycket, men om jag nu blir utmanad av dej att gå 15.000 så MÅSTE ja ju gå mer! O det är ju det en utmaning går ut på, att bli taggad att gå ännu mer! Så vi säger 15.000 så kanske ja kommer upp i den egentligen orimliga siffran för min lördag, tack vare dej! =D

  SvaraRadera
 3. Jag håller med tidigare bloggare här i inlägget att det är kul med utbildning och att lära sig nya saker, och att det är utvecklande!! Jag vet att du kommer klara det galant!

  Vad kul att du kommer till Stockholm på måndag! Första besöket i kungliga huvudstaden! Hoppas du får se lite av stan innan du far iväg hem igen sen.

  Du förresten jag tänkte på en sak som klack mig nu. Ibland när man åker tåg från Göteborg så stannar man ju i Södertälje, så ni kanske hoppar av där med ert tåg. Hur har ni bokat resan? Åker ni till Stockholm Central och sen ner till Södertälje? Eller åker ni till Södertälje på en gång med samma tåg som ni åker med från Göteborg?

  SvaraRadera
 4. Svar till Carina: Jag kommer inte till Stockholm på måndag (det blir först i april), utan nu blir det bara Södertälje.Det är bara jag från min kommun som ska till Södertälje på utbildning. Jag kommer att få byta tåg i Katrineholm. Jag kommer att stiga av i Södertälje. Det är någon i kommunen, där jag arbetar, som har bokat resan.

  SvaraRadera
 5. Oj,oj mycket att göra. Sen behöva gå upp fyra på morgonen..urk, det öär ju mitt i natten!

  SvaraRadera
 6. - Nej jag firar heller inte internationella kvinnodagen även om det uppmärksammas lite grann.
  - Södertälje är en förort till Stockholm. MÅnga härifrån säger ofta att man är från Stockholm, men kan lika gärna komma ifrån nån av förorterna. :)

  SvaraRadera
 7. Tack!
  hehe de e inte min pappa som sagt det, det är ett citat ur en bok:)

  SvaraRadera