söndag 11 mars 2007

Söndagens sista inlägg

Nu skriver jag dagens sista inlägg. Väskan är packad. Jag vet inte om jag kommer åt någon dator under dagarna jag är i Södertälje. Om inte, så blir det kanske ett inlägg först när jag kommer hem på tisdag kväll. Annars blir det på onsdag morgon. Hur ska jag klara mig utan bloggen? Man har ju blivit så smått bloggberoende. Inatt ska jag sova över hos min mamma, eftersom kollektivtrafiken från henne fungerar bättre imorgon bitti än härifrån. Åker jag härifrån har jag bara tio minuter  på mig till tåget, när jag har kommit in till stationen. Är pendeltåget försenat hinner jag inte. Åker jag buss från min mamma har jag 25 minuters marginal. Det känns bättre. Jag tycker om att vara ute i god tid. Jag gillar inte att stressa och vara ute i sista stund. Andra kan få en kick av det, men inte jag. Jag blir bara orolig om jag inte hinner eller kommer försent.

~Ha det så gott i bloggvärldens så länge!~

PS. Tyck lite synd om mig, jag stiger upp kl. 04.00 imorgon och "skoldagen" är inte över förrän kl. 17.00. DS.

25 kommentarer:

 1. Förutom långa dagar, så ser jag framemot utbildningen. Det är alltid kul att förkovra sig lite. Att jag också kommer att tjäna en extra slant, för att jag kommer att gå utbildningen, känns inte helt fel.

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig en trevlig vistelse här i Stockholm och hoppas att utbildningen i Södertälje går bra. Trevlig resa!

  SvaraRadera
 3. Ha det nu gott! Å jag tycker lite synd om dig som måste upp så tidigt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mäh! det gör ju min med??!! Skumt... Nu måste jag gå och hämta en ny klocka så att jag kan ställa tillbaka en timme. :) Ha det så trevligt i S-tälje. Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en trevlig tripp till södertälje:)
  Jag tittar in igen och ser hur du haft det!

  SvaraRadera
 6. Huuuu 04. Ingen hit. Kul att gå utblidning. Jag älskar att läsa och det är så kul med alla nya människor man träffar. Alla är där för samma sak och förhoppningsvis lika hungriga som en själv.

  SvaraRadera
 7. Ja den var jättebra! :)
  Det kan det säkert bero på!

  SvaraRadera
 8. Ja jag tycker synd om dig,
  det e ju inget kul att gå upp så tidigt!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Huvaligen vad tidigt. Men jag tycker inte synd om dig, du kommer ju att tjäna en massa kosing på det här ;-)
  Kommer sakna dig i bloggvärlden, medan du är borta.

  SvaraRadera
 10. oj 04.00 det va tidigt. Ha det så kul i södertälje :D

  SvaraRadera
 11. Det är sååå synd om dig. Jag tror du kommer att somna ovaggad sen på kvällen....med eller utan bloggande. Ha det så gott

  SvaraRadera
 12. Jag hade skrivit ett inlägg om mina steg från igår redan innan men längre ner, här är det:

  "Grattis till dej! Men jag måste tyvärr erkänna att jag inte lyckades knåpa ihop alla steg.. MEN jag var på god väg, hade gått runt 4000 när jag kom hem från stan, o då skulle jag direkt ut o springa ikapp resten.. MEN som du kanske oxå drabbades av så SPÖREGNADE det ju hela eftermiddag/kvällen! Så de blev bara 6.004 steg =/ Dagarna innan däremot har det blivit över 20.000 så det kompenserar ju lite iaf! Men grattis en än gång till dej iaf =)

  Ska vi köra nästa utmaning på tisdag?? O dra till med över 20.000 steg? =)"

  Men skriv in stegen för veckan sen när du kommer hem igen o hade så bra nu o lycka till! =)

  SvaraRadera
 13. Åh, herregud en sån lång dag :S Är imponerad att du orkar med det :)

  SvaraRadera
 14. SöderTälje är min födelsestad och oxå den stad jag vuxit upp i men nu bör jag i en grannkommun.
  Önskar dig trevliga dagar i S-tälje. /pimpim

  SvaraRadera
 15. Ha det så gott! Och visst tycker jag lite synd om dig :-D

  SvaraRadera
 16. Usch, det var tidigt! Jag tycker synd om dig! :-)

  SvaraRadera
 17. Ville bara önska dig en härlig början på veckan och lycka till på utbildningen!

  SvaraRadera
 18. Tack detsamma :) Föresten, vet du hur man ändrar designen? Jag fick nämligen hjälp med det men har tröttnat lite på den nu. Tänkte om du kunde hjälpa mig? :)

  SvaraRadera
 19. När du läser det här är du redan hemma...hoppas du haft det bra!

  /Kramen

  SvaraRadera
 20. Ha det så bra i Södertälje! Kram Chrissie

  SvaraRadera
 21. Tack alla, som tyckte synd om mig!!
  Det VAR jobbigt att stiga upp, men
  det gick trots allt bra ändå under
  utbildningen. Men jag kan lova att
  jag kommer att somna gott ikväll.

  SvaraRadera
 22. Svar till Jess: Jag hjälper dig gärna med din design, när jag kommer hem från utbildningen i Södertälje. Kan jag få din mailadress? Tala gärna om för mig vad det du vill ha ändrat.

  SvaraRadera
 23. Beata: Kul med en utmaning till!! Men det passar dåligt med tisdag för min del, eftersom jag är på utbildning hela dagen och efter den väntar tågresa hem till Götet. Kan vi ta onsdagen istället?

  SvaraRadera