fredag 22 maj 2009

Jag har korgen!Problemet med att finna en korg är löst. Korgen fanns på mycket närmare håll än vad jag trodde. Jag köpte den i hemorten. Man fastnar lätt vid sin första tanke. Korgen skulle vara vit och om vi inte fann en vit, så skulle vi måla den. Jag fann korgen på bilden och tänkte först måla om den. Då visade expediten mig det vita bandet. Så fin korgen blev med det på (tycker jag iallafall). Rosetten har knutits om efter att bilden togs. Korgen ska användas till bröllopet. Saker som ska delas ut till gästerna, ska läggas i den.

17 kommentarer:

 1. har lagt till dig med :)

  SvaraRadera
 2. Den var ju jättefin.
  Blir så nyfiken!
  Vad ska ni dela ut?
  Förstår om du inte kan avslöja det förstås.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Den är ju perfekt för ändamålet!

  SvaraRadera
 4. Svar: Javisst är den ;-)

  SvaraRadera
 5. var ju smart att knyta bandet runt. blev jättefint!

  SvaraRadera
 6. Svar: TACK!! :) Allt bra med dig idag då?

  SvaraRadera
 7. haha min mamma samlar på korgar! finns minst en i varje rum här hemma!

  SvaraRadera
 8. Usch, vad jag tycker det är tråkigt att jag inte kan gå på erat bröllop. Hade sett fram emot det jättemycket.. Kanske tar en sväng förbi kyrkan och tittar lite på avstånd..

  SvaraRadera
 9. @J: Jag tycker att det känns jättetråkigt det som blev. Har faktiskt inte fattat det riktigt än. Sjävklart får du komma till vigseln!!! Och inte behöver du titta på avstånd. L kommer med. Henne har vi inte ens träffat. Hoppas att vi får träffas innan bröllopet, för det känns konstigt att krama om någon (under gratulationerna), som man inte känner.

  SvaraRadera
 10. Varför jag sov i bilen? Men det är ju det hela min blogg handlar om - att det SPÖKAR i lägenheten! Jag blir riven på armar och händer. Och det började i höstas. Så nu orkar jag inte längre - lägenheten är på väg att säljas. Förhoppningsvis kan jag flytta i sommar.

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Fin blogg! Vill önska dej en trevlig helg! :)

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 12. @Eva: Jag visste inte att det spökar i din lägenhet. Det var första gången jag besökte din blogg. Förstår att du inte vill bo kvar där.

  SvaraRadera
 13. Ja, det är fruktansvärt jobbigt. Både jag och dottern mår dåligt. Vi har haft flera medium här. Det är bra en tid, sedan återkommer problemen. Så det är förmodligen något fel på platsen eller huset. Nu håller vi tummarna att vi får lägenheten såld och kan flytta härifrån. En bloggvän har just flyttat eftersom även hon hade problem med spökerier. Verkar vara vanligare än man tror, folk vill bara inte prata om det...

  SvaraRadera
 14. sv: Tack så mycket! :D

  SvaraRadera
 15. Vilken fin korg du hittade. Ha en fortsatt bra helg.

  SvaraRadera
 16. vad smart att ha en fin korg för att ha saker samlat för sedan utdelning till gästerna. nyfiken är jag allt på vad det kan vara för något ni ska dela ut till gästerna.

  SvaraRadera