lördag 27 februari 2010

BokreanDet blev ett besök på Bokias bokrea idag. Jag köpte fyra böcker som jag kommer att dela ut till eleverna i klassen, då jag kommer att dra elevers bokrecensioner på sommarlovsavslutningen. Det är ett tag kvar, men varför inte passa på att köpa när det är billigt?! Till mig själv köpte jag boken Valp (innehåller kanonfina bilder!!) och Marley och jag. Den sistnämnda skulle jag gärna vilja se som film, men först vill jag läsa boken. Om jag ska vara ärlig, så var det endast de böcker jag redan hade, som jag blev mest intresserad av att köpa. Men varför köpa böcker man redan har?

Har du gjort eller ska du göra några fynd årets bokrea?

9 kommentarer:

 1. Både boken och filmen "Marley och jag" är jättebra!

  SvaraRadera
 2. Låter som att du hittade bra böcker!:)
  Själv köpte jag "Elsas Mode" så nu får vi hoppas att den är bra!
  Trevlig helg!:)

  SvaraRadera
 3. Sv: Åååh tack så mycket för din fina kommentar. Din blogg är också jättefin! :) Ha en trevlig helg :)

  SvaraRadera
 4. Åhh jag skulle också behöva köpa lite nya böcker, så man har något att roa sig med när det är svinkallt ute, hehe. :roll:

  SvaraRadera
 5. Jag jobbar på Akademibokhandeln så jag kunde inte låta bli att fynda några reaböcker... ;) De stod ju framför ögonen på en och när man plockade upp böckerna först...
  Fast för mig blev det mest lite nostalgi-barnböcker. :P

  SvaraRadera
 6. Här får vi en katalog i posten så man kan sitta hemma och läsa och finna böcker man vill ha. Sen beställer man på nätet. Vi hämtade en påse med 11 böcker i, till en kostnad av 1100 kr. Det är skönt att slippa dra runt och tampas med en massa folk.
  Kramen.

  SvaraRadera
 7. Jag brukar köpa böcker, men just i år hoppar jag det. När jag inser hur mkt böcker jag redan har här innan flytt. Kram

  SvaraRadera
 8. Är så avis på er i Sverige som har bokrea! =) Här pågår inget sånt just nu och jag är galet sugen på nya böcker ... beställde några stycken från Adlibris, men inte samma sak =P

  SvaraRadera