fredag 9 juli 2010

Sommarläsning


Idag har jag köpt pocketböcker. Jag kunde inte stå emot erbjudandet om att köpa 4 och betala för 3. Dessutom fick jag med en tygkasse. Inte illa!  Nu har jag att läsa hela sommaren. Underbart!
Nu ska det läsas:

Har du läst någon av dessa böcker?

20 kommentarer:

 1. Jag har läst de två första. Dyngkåt är en av de bättre böcker jag läst. Den andra Dotter önskas var ok.

  SvaraRadera
 2. Jag har också köpt en bok i dag, nu ska jag läsa :-)

  Det är aldrig några problem att bli av med plagg från Odd Molly. Det är ofta så att man köper på rea och säljer med vinst. På så vis finansierar jag min garderob.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Var länge sedan jag läste en bok nu - låter inte bra i en lärares öron va ;) Men jag ska... lika som med träningen, jag ska...
  Berätta gärna om någon av böckerna du köpt är bra, alltid roligt med boktips:)
  Ha en skön kväll
  Kram Matilda

  SvaraRadera
 4. !! jag såg mias föreställning! HELT UNDERBAR!

  sallad är det bästa som finns nu :)
  TACK så mycket för peppen. kramkram

  SvaraRadera
 5. Jag har läst dotter önskas. Men de var ganska länge sen nu men vet att jag gillade den. Mia Skäringers bok är jag väldigt sugen på... Kram

  SvaraRadera
 6. Jag har läst Mia Skäringers bok och tyckte den var kanon! Kan även rekomendera hennes enmansföreställning med samma namn som boken. Föreställningen är rolig, sorglig, totalt utelämnande,tänkvärd och lämnar ingen oberörd. Den är helt fantastisk!!! Gå och se den om du får möjlighet, hon spelar i Gbg i höst!

  SvaraRadera
 7. har bara läst Midvinterblod av dessa böcker du visar å den va bra,
  Alltid bra med boktips ska kolla efter de andra,
  god läsning å trevlig helg,
  kram 8)

  SvaraRadera
 8. Sv: Jag bor i Ytterby, Kungälvs kommun så det är utanför fast norrut :) Jag utbildar mig till fritidspedagog, men är lite kluven och funderar på om jag kanske vill jobba i lågstadieklass. Jag kan göra det med den utbildningen jag får, men har egentligen inte "rätt" att göra det, de är tydligen upp till skolans rektor osv. Vi får se, det är två år kvar, känns som en evighet men hoppas att tiden går fort för mig med ;)

  SvaraRadera
 9. Mia Skäringers föreställning måste jag se! Jag får passa på när den visas i Götet. Tack så mycket för tipset!

  SvaraRadera
 10. Jag läser heller inte alltid så mycket. Det är på sommaren jag gör det mest.Jag kommer att recensera böckerna, när jag har läst ut dom.

  SvaraRadera
 11. Jag är uppvuxen i Ytterby, så jag vet mycket väl var det ligger. Lycka till med studierna!

  SvaraRadera
 12. Jag har läst alla utom vulkanens mun : )
  Jag har tips på en bra bok på min blogg nu, den är sååå spännande !!
  Ha en skön helg.
  KRAM Helene.

  SvaraRadera
 13. Har inte läst någon av dom.
  Men ska med in på bokrea :P
  Köpte mig första boken i House of night serien igår.
  Så nu ska det läsas om vampyrer :wink:

  SvaraRadera
 14. Brukar läsa jättemycket, men har inte gjort det på ett par månader. Men ska lägga tipsen på minnet ;)

  Kram

  SvaraRadera
 15. Dyngkåt. Jag läste den på jobbet. Låg i soffan och lipade och chefen undrade hur det va fatt. Den är bra verklig självutlämnande och rolig. Den berör vad som egentligen är viktigt i livet och sätter perspektiv på saker!

  SvaraRadera
 16. Kom också hem med böcker idag, det är nackdelen med att jobba i en bokhandel, man vill läsa allt ;)

  Jag har läst "Midvinterblod" och "Dotter önskas" de var helt okej. Midvinterblod läste jag för inte så länge sedan och den var bra... Dotter önskas läste jag för ett bra tag sedan och jag minns inte så mycket av den.

  SvaraRadera
 17. Dotter önskas läste jag för 2 år sen. Underbar bok. Har juh själv 4 söner, så den boken passade perfekt för mig =)

  SvaraRadera