måndag 27 december 2010

Kräftsoppa


Igår "lagade" jag till en god kräftsoppa som vi åt, när mannen kom hem från jobbet.  Jag skrev "lagade" för i princip blandade jagbara ihop ingredienserna. Soppan blev riktigt god, även om jag inte hade gjort den från grunden. Någon konjak hällde jag aldrig i, eftersom vi inte hade någon hemma och systemet var ju stängt. Vill ni ha en soppa, som går fort att göra och som samtidigt smakar gott, så ska ni verkligen testa detta recept. Receptet är hämtat från arla.se.

Idag ska jag bege mig ut på mellandagsrean. Jag hoppas jag hittar det jag vill ha och att det inte är så mycket folk på stan. Håll tummarna!

14 kommentarer:

 1. Låter hemskt gott, så sällan jag gör soppa.. skulle kanske ta och börja göra det. Hoppas att du får en fin Måndag! Själv kommer jag att bli moster på nytt idag ;)

  SvaraRadera
 2. Ja det låter ju enkelt och gott.
  Pinnar försöker jag hålla vovvarna borta från efter en del olyckor i munnar, däremot stora grenar mm får dom släpa på.
  Ha en bra dag,hoppas du hittar något på rean :D

  SvaraRadera
 3. Det lät jätte-gott !!
  Måste jag prova = ))
  God fortsättning och KRAM / Helene.

  SvaraRadera
 4. Det där lät riktigt gott!
  Hoppas att er jul varit toppen. :)

  SvaraRadera
 5. Jag och barnen har varit till stan i dag, sonen skulle köpa sig en svart rock!Men jisses vilket folk det var :( Jag åkte nästan hem på en gång, men barnen stannade kvar ett tag till!Så dom åkte buss hem.
  God fortsättning!
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att höra att du gillar min blogg :)

  Hoppas du hittade något på mellandagsrean och att er jul har varit härlig!

  SvaraRadera
 7. sv: kommer upp snart;) hehe<3

  SvaraRadera
 8. sv; Ja, de är klart! Men jag kör på stort och taggar inför sommaren direkt!:)

  SvaraRadera