söndag 1 maj 2011

Min senaste önskelista

Nu har jag funnit en del grejer som jag gärna vill bli ägare till. Kolla in mitt bildcollage! Det är inte ofta jag köper cd-skivor, men Septembers och Maggios senaste skulle jag gärna vilja ha. När sommaren närmar sig, så är det roligt att ha någon ny bok att läsa på stranden eller ute på altanen.  Jag har läst Sofe Sarenbrants förra bok "Vecka 36" och den gillade jag. Det skulle därför vara lockande att läsa hennes andra bok som heter "Istället för dig".
Den läckra portföljen i rosa finns hos have2have.se. Ett par solglasögon skulle jag behöva, men jag har ingen aning om vilka jag ska köpa (modell, märke osv).  Intersport har flera träningsredskap som jag är sugen på att införskaffa. Framförallt lockar vikter runt handleden och runt fotleden. Att köpa nya joggingskor är ett litet projekt. Jag kan finna ett par, som är både snygga och sköna, men sällan finns min storlek. Nike Lunarglide är ett par som jag gillar utseendemässigt.  Vita joggingskor känns inte särskilt praktiskt.

Vad vill du själv ha?

10 kommentarer:

 1. Den rosa portföljen är verkligen läcker!

  SvaraRadera
 2. Bra bra saker =)

  Jag får önska dig en trevlig 1a maj :)

  SvaraRadera
 3. Jag har också en önskelista (fyller ju år om några dagar), men den innehåller saker som tält och annat :P

  Ett par nya skor hade dock inte varit helt fel!

  SvaraRadera
 4. Väskorna och CD skivorna kommer jag att beställa. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Mycket fina grejer!
  SV: Jag jobbar som receptionist på en golfklubb, ett väldigt roligt och omväxlande arbete. Ibland har man fullt upp varenda minut och ibland, som idag, sitter man mest av tiden.
  Jag tycker att Spotlife är bra, jag gillar att de har WordPress som bloggverktyg och jag tycker själv att det är lättarbetat, trots att jag hört många som klagar på det. Nu har de ju öppnat upp för allihopa så du kan ju prova att starta en blogg där :)

  SvaraRadera
 6. Jag har precis läst ut "I stället för dig" den var bra, det var spännande att läsa fortsättningen om vad ödet blev för de som var i Brantevik :P :)

  SvaraRadera
 7. Tackar så mycket. hoppas du får anvädning för den! :) längesedan man kikade in här. Hur har du haft de då?=)

  SvaraRadera
 8. Hej,
  Tack för din kommentar på min sida. Smögen Havsbad har ett litet gym och de har även träningspass man kan vara med på. Yoga och lite annat.
  ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 9. *svar* Ja det är gottigt, minus fetaost, det har aldrig varit min grej riktigt ^^

  SvaraRadera
 10. Älskar portföljen! Kram

  SvaraRadera