torsdag 21 juli 2011

Kolla ansiktsuttrycket!Kolla in Pernilla Wahlgrens min i det här klippet. Hon ser inte stormförtjust ut över att få sitta bredvid Carola. Kanske hon kände av konkurrensen. Carolas bidrag minns vi, men är det någon som kom ihåg Pernillas bidrag från 1991?

12 kommentarer:

 1. Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu!kolla ifall det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:
  http://anneliih.blogg.se/2011/july/torsdag-dagens-blogg-2.html#comment

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Hon såg inte vidare bekväm ut...
  Jag var tvungen att google på Pernillas låt men kommer ändå inte ihåg den, trots att jag hör den.
  kram

  SvaraRadera
 3. Pernilla ser inte helt nöjd ut nej...haha...

  1991, nej hennes låt minns jag inte.... :P

  SvaraRadera
 4. Haha, hon verkar inte helt nöjd över situationen :P

  SvaraRadera
 5. sv: förlåt för sent svar!
  Men tack så mycket :) va roligt att du tycker det :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Sv: Tack för de fina orden

  SvaraRadera
 7. Har alltid sett henne som en surkärring....

  SvaraRadera
 8. - De gör jag :)
  Alltbra ? ♥

  SvaraRadera
 9. Jag undrar om Pernilla är mest besvärad över att reportern med ölmage sitter så pass nära eller om hon är mest besvärad över Carola. Vad tror du?

  SvaraRadera
 10. Fniss.. nä pokerface är det inte direkt, men som sagt, frågan är om det är ölmagen eller Carola det gäller.. :) Har aldrig direkt gillat P men nu när jag börjat läsa hennes blogg har jag ändrat uppfattning om henne som person. Carola är en artist jag avstår från, visst har hon haft en suverän röst men inget som berör mig alls.

  Var också tvungen att kolla vilken låt det var och ja jag kanske har hört den men nä... inget som låg i "ja just ja"-avdelningen heller..

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera