söndag 14 juli 2013

Sommarpratarna

Jag tror jag blir mer och mer vuxen. Jag älskar numera att lyssna på sommarpratarna på P1. Det borde väl ge vuxenpoäng? Att lyssna mer på prat än på musik, tycks ha blivit min melodi. Nu har jag laddat er Sveriges Radio-appen, så nu kan jag lyssna på det under mina hundpromenader. Annars blir det mest Spotify, men nu kommer det bli mer variation. I bilen lyssnar annars mest på reklamfinansierad radiokanaler. Tänk om jag själv skulle ha blivit sommarpratare..., vad skulle jag ha pratat om då? Jag har inget spännande eller roligt att berätta. Maja Ivarsson däremot har verkligen sitt livsöde att berätta om. Jösses, vad hon har varit med om! Vilket liv! Hur har hon klarat och orkat av allt?

Om du inte har lyssnat på Maja som sommarpratare, så tycker jag att du ska göra det nu:

Lyssna: Sommar i P1 med Maja Ivarsson 20130623 13:00

Lasse Kronér är en annan favorit. Lyssna gärna på hans bidrag också, om du inte har gjort det.

Brukar du lyssna på sommarpratarna?

17 kommentarer:

 1. I sådana fall så har jag varit vuxen ända sedan tonåren. :) Älskart!

  SvaraRadera
 2. Superfin, och jag menar det, verkligen superfin header! :)
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Jag har tyvärr sällan möjlighet att lyssna på radion, och när jag väl gör det är det tyvärr sällan SR som jag rattar in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok. Jag rattar aldrig in heller utan bara touchar en app på smartphonen.

   Radera
 4. sv: Tack så mycket! Du får gärna tycka till om min senaste outfit. Kram! :)

  SvaraRadera
 5. Jag har faktiskt också börjat med det. Lyssnar i bilen på väg till jobbet nu. Har lyssnat på Carolina Gynning, Jonas Gardell o en till (tråkig gubbe). Håller med om att det måste vara vuxenpoäng på det;-) Mycket Spotify blir det annars, det är bäst ändå att träna till.

  SvaraRadera
 6. Maja Ivarsson är faktiskt den första sommarprataren jag lyssnat till. Glömmer alltid bort det men hennes klipp letade jag upp och lyssnade på i efterhand. Hoppas kunna få tid att lyssna på många fler i sommar. Annars tittar jag alltid på teveprogrammet som sänds senare i år.

  SvaraRadera
 7. SV: Tack! Jag tycker det är himla mysigt att lyssna på sommarpratare, iaf om det är någon bra :-)

  SvaraRadera
 8. sv: Ja, visst är de fina, älskar dem!

  SvaraRadera
 9. Jag har lyssnat på ett program och det var Gynning.Men jag tycker nog att det är ganska trevligt...... Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Sv: Inte ens det gör jag! :P

  Knät behöver nog bara vila några dagar till, och sen ska det nog bli bra igen :)

  SvaraRadera
 11. jag e kass att lyssna på radion! nån gång i bilen bara!

  SvaraRadera