tisdag 21 juni 2016

Sociala medier
Hur använder du sociala medier när du är på middag? För min del beror det lite vem jag är hos och hur ofta vi ses. Under tiden man äter, tycker jag inte att man ska hålla på med mobilen alls. Då ska maten avnjutas och man ska samtala med sina vänner och ingenting annat. Dock brukar jag ofta fota maten innan jag börjar äta.  Är vi exempelvis på en restaurang kan det hända att jag vill göra en uppdatering på Facebook för att tala om vart jag är, men det är inte alltid jag gör det heller. Jag försöker undvika mobilen helt och hållet, när jag är hemma hos någon. Men använder de andra sin mobil, så gör jag det också. Dock uppdaterar jag varken Instagram eller Facebook då. 

11 kommentarer:

 1. Använder aldrig sociala medier alls eller mobil ...
  Är ju inte varken på Fb,Insta eller Twitter - Inget alls faktiskt bara min lilla dåligt uttdaterad blogg & då kikar jag givetvis in hos bloggare då & då :)

  Ha en underbar kväll i solskenet ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder både facebook och instagram, men jag är dålig på att uppdatera. Jag tyckte det var roligare förr.

   Radera
 2. Jag kan fotografera maten, eller cheka in via fb annars försöker jag undvika social medier när jag umgås.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer förhoppningsvis vara ledig i September =)
  Hoppas att allt är bra :)

  SvaraRadera
 4. Aldrig telefon på middag! Kan hända att jag fotar maten, men om jag vill lägga ut den så gör jag det först efter maten. Jag stör mig oerhört på när folk fipplar med mobilerna vid en middag, men om alla andra gör det så halar jag också upp min ändå.....fast jag ogillar det...
  Kram J

  SvaraRadera
 5. Så intressant videoklipp :D

  SvaraRadera
 6. Jag har nog lite för mycket fokus på min telefon. Men aldrig under en middag dock. Då är fokus på maten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nyttigt att släppa mobilen ibland.

   Radera
 7. Jag försöker släppa telefonen men det är inte alltid man lyckas ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland kan det vara svårt. Jag håller med dig om det.

   Radera