onsdag 31 december 2014

Gott nytt år och årsresumé


GOTT NYTT ÅR!

Jag får börja med att önska alla mina bloggläsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Att ytterligare ett år har förflutit, känns nästan ingenting. 2014 har inte varit något dåligt år, men det har heller inte bjudit på några större överraskningar direkt.  Jag vill göra en kort sammanfattning av året med en eller några bilder från varje månad.

Årsresumé 2014

Januari
Nösunds värdshus

Jag och min man besökte Nösunds Värdshus i januari. Det var fullt med snö och det var så vackert. Det var en härlig vistelse, helt enkelt. Läs mer här. 

Februari
Naturhistoriska muséet

Det blev ett trevligt besök på Naturhistoriska muséet tillsammans med goda vänner. Det var det första besöket där sedan jag själv gick i skolan. Läs här.

Mars
En härlig cykeltur
Våren kom i mars och det med besked! Under en fantastisk vårdag var vi tvungna att rasta cyklarna runt Stamsjön. Så skönt det var! Läs här. 

April

Vi ägnade oss åt fotografering och det blev i krypläge. Vitsipporna fotograferades flitigt i Mölndal.


Maj

I slutet av maj lyfte planet mot Barcelona. Det var dags för mig och mina tjejkompisar att fira att vi under 2014 blev medelålders allihop. En underbar resa!

Juni

Att spela brännboll kan gå helt fel. Tydligen. Grillbuffé och brännboll med kollegorna slutade med att jag fick en hård boll på vaden och jag blev både halt och blå.


Eldkvarn och Nationalteatern på Trädgårdsföreningen med bästa vännerna. 


Camping vid Läckö slott. Mysigt!

Juli
Söderåsens nationalpark

 Semester ner i Skåne innebar camping på Röstånga Camping och besök på Söderåsen. En underbar camping! Vackert väder och så skönt att bara vara.

Röstånga camping

Underbar bok!
Jag läste världens sötaste bok. Om du inte har läst Den fantastiska Gracie, så läs den!

Augusti

Andra gången på Nösunds värdshus
Efter en härlig semester började man jobba igen. Vi började med två trevliga planeringsdagar på Nösunds värdshus

September
Badväder i september
Det fina vädret fortsatte även in i september månad. Yambo fortsatte att bada i Aspen. Kanonbra träning för honom!

Borås djurpark

Vi besökte Borås djurpark. Parkens bästa var björnungarna!

Oktober
En månad jag fick fundera en hel del. Jag fick ta ett viktigt och jobbigt beslut, efter att ha varit på anställningsintervju på en annan skola. Jag hoppas att jag tog rätt beslut. Att beslut kan vara så svåra ibland att ta!

November

iPhone 6 är min!

December
Jul på Liseberg

Ett mycket trevligt besök på Lisebergs julmarknad i början av månaden. Snö saknades, men det spelade ingen roll när man hade trevligt sällskap.


Maken överraskade mig med en vistelse på Varbergs kurort. Vi kom dit på självaste lucia-dagen. Efter incheckningen fick jag ta emot en härlig aromamassage. Det var riktigt skönt och välbehövligt.

Jag hoppas på ett fantastiskt 2015 och inte enbart 
för min egen del utan för alla! 
GOTT NYTT ÅR 
önskar jag er!10 kommentarer: